To je preizkusna trgovina. Poslana naročila ne bodo obdelana.

Pogosta vprašanja

Kako izberem pravilno velikost?

Navodila in izbira velikosti so razložena v rubriki Kako izbrati pravo spodnje perilo. Če še vedno ne veste kakšen model izbrati ali ne najdete pravilne velikosti, nas lahko pokličete na telefonsko številko 040 139 075 ali pošljete vprašanje na prodaja@strastna.si in z veseljem vam bomo svetovali.

Kaj se zgodi, če naročim napačno velikost?

Izdelek, ki je nepravilne velikosti ali vam morda ni všeč, nam lahko nepoškodovan, neopran in v originalni embalaži v roku 15 dni od prejema po pošti vrnete na naslov:

Destinatum d.o.o.

Holcerjeva 7, 

2204 Miklavž na Dravskem polju

V najkrajšem možnem času vam bomo poslali nov izdelek. Če z izdelkom niste zadovoljni, ga pošljite na naš naslov ter nam na elektronski naslov prodaja@strastna.si sporočite številko vašega bančnega računa. Po prejemu vrnjenega izdelka vam bomo nakazali kupnino.

V kolikem času dobim naročen izdelek?

Izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan, če je bilo naročilo oddano do 17 ure, oziroma naslednji delovni dan. Za izdelke, ki niso na  zalogi, je rok dobave približno 5 do 7 delovnih dni.

Kaj se zgodi, če je en naročeni izdelek na zalogi, drugega pa ni?

Praviloma vedno pošiljamo celotno naročilo, ko od dobaviteljev prejmemo vse naročene izdelke. Na primer: če je korzet na zalogi, nedrček pa ne, bomo počakali, da nam dobavitelj dostavi tudi nedrček, nato vam bomo odposlali oboje skupaj. V primeru, da kakšen izdelek potrebujete prej, se lahko z nami dogovorite tudi za ločeni pošiljki.

Ali si lahko kje ogledam oz. pomerim izdelke iz vaše ponudbe?

Trenutno je ponudba samo na spletu, v spletni trgovini. Izdelkov zato ni možno pomeriti, saj se pošiljajo direktno iz skladišča in nimamo fizične maloprodajne lokacije.

Ali lahko izdelke osebno prevzamem?

Osebni prevzem na našem sedežu trenutno še ni mogoč, saj izdelke pošiljamo direktno iz skladišča.

Ali je poštnina višja, če naročim večje število izdelkov?

Vaš strošek poštnine ni odvisen od količine naročenih izdelkov in trenutno znaša 3.90€ neglede na količino naročenih izdelkov ali uporabljene kurirske službe. Morebitno razliko v strošku poštnine bomo plačali mi, za naročila nad 50€ pa celoti krijemo vse stroške poštnine.

Ali so izdelki diskretno zapakirani?

Da, izdelke prejmete zapakirane v rjavo kartonasto škatlo ali v oblazinjeni kuverti. Na škatli ni označena naša spletna trgovina ampak podjetje Destinatum d.o.o. Če pošiljke ne želite prejeti domov nam ob naročilu v komentarju sporočite, da želite pošiljko poštno ležeče, kar pomeni, da vas bo pošiljka čakala na pošti.

Zakaj naj za modrček dam več kot 30€ ?

Pri perilu resnično dobiš kaj plačaš. Pri modrčku mogoče ni veliko tkanine, je pa zelo delovno zapleten proces izdelave. Cenejši modrčki imajo običajno do 10 "sestavin" (različne tkanine, materiali, plasti tkanin), dražji pa tudi več kot 40. Pri dražjih modrčkih je temeljitejša izdelava, proces, podrobnosti in dizajn. Veliko je odvisno tudi od materialov iz katerih so narejeni. Naprimer čipka - dražja čipka ima veliko več podrobnosti, dizajna, je bolj elastična, trpežna. Dražja elastika (elastan) je bolj trpežna ima daljši rok trajanja. Razni dodatki, npr. kristalčki, svila, tudi dvigujejo ceno.

Dražji modrčki zdržijo dlje in dalj časa ohranijo prvotno obliko.